Dagens härliga sminkidéer

1. Le när du använder rodnad!

Det finns många begrepp om de bästa sätten att applicera rodnad på rätt sätt. Vissa experter säger att göra ett ansikte som en fisk. Men vissa tycker att det bästa sättet är att le medan du ansöker. Detta hjälper oss att applicera det på bästa plats i ansiktet, vilket ger oss det resultat vi vill ha! Det enklaste och mest effektiva sättet att använda rodnad är att le eftersom det kommer att hålla oss positiva och samtidigt presentera de kritiska äpplen i dina kinder. Le bort!

2. Cirkel slag för ett mjukare utseende!

För att hålla dig fri från ett hårt utseende, se till att använda en rund rörelse när du applicerar smink. Denna runda rörelse kommer också att hjälpa till att böja ut grova kanter när du använder concealer för att täcka fläckar. Undvik att gräva in med spetsiga borstar; istället använda runda svepande rörelser för att ordentligt smälta in i vår makeup. Så nästa gång vi ansöker om vi letar efter ett mjukt underbart utseende, var noga med att borsta från sida till sida-borstning och vi kommer att se en omedelbar skillnad!

3. Använd kontrasterande ögonskuggsfärger!

Det kan verka uppenbart att använda ett ögonskugga schema som matchar vår egen ögonfärg. Men detta är inte alltid rätt alternativ och kan faktiskt hindra vårt allmänna utseende. Om vi ​​har problem med att upptäcka en ögonskugga som fungerar bra för oss, leta efter ett färgschema som kontrasterar vår ögonfärg. Mörka ögon kan så småningom se bra ut med grå, purpur eller blå. Ljusa ögon kan verkligen poppa med brunt och brons.

4. Glöm inte ditt vackra leende!

Nu kanske detta inte är en sminkidé men det kommer definitivt att förändra vårt utseende. Den makeup vi använder kommer verkligen att sticka ut om vi ser till att ta hand om våra tänder. Ett underbart leende är grunden för en positiv och bländande stil. Om vi ​​är säkra på vårt leende kommer allt annat du gör med smink bara att öka skönheten.

5. Var försiktig med glitter!

Vissa människor lockas av glitter smink vilket är bra. Det har sin funktion i smink världen, det kan inte förnekas. Men för oss som letar efter den vuxna, snygga utseendet finns det en fin linje när du applicerar glitter. För mycket kommer att skada vår stil och ge oss ett klibbigt utseende istället för ett underbart och sofistikerat. Det andra problemet med glitter är att det färdas i ansiktet och lämnar det på oönskade platser som kommer att äventyra våra smink mål dramatiskt.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *