Det är så män ska klä sig

Ser bra ut är inte lätt. Det tar tid, engagemang och pengar att öka din stil. Men det betyder inte att det inte kan göras. Låt oss ta en titt på följande klänning och accessoarer.

1. Skor: Det är ett välkänt citat från en mamma som säger att vi kan berätta för en man genom hans hår, hans naglar och hans skor. Så om vi vill imponera på damerna, köp ett trevligt par bruna loafers och mer formella svarta finskor, håll naglarna och nagelbanden snygga och kamma håret. Med två par skor kan vi ha en för varje dag och reservera den andra för speciella tillfällen.

2. Byxor: Några fina byxor kan verkligen förbättra vår garderob, tillsammans med ett par mörka jeans. Alltid pröva på byxorna med skor som vi kommer ha på dem; handla inte klänning byxor med sneakers på. Använd inte snäva skor eller lösskor, ett par som passar bra kommer att finnas någonstans i mitten.

3. Skjortor: Krage och knappar är ett bra sätt att se stiligare ut, men det betyder inte att det inte finns t-shirts som ser bra ut. En vintage tröja eller till och med en mer muskulös, åtsittande t-shirt kommer att bevara oss ett avslappnat, elegant sätt.

4. Tröjor: Koftor är ett snyggt utseende och vi kan para ihop dem med en slips eller en fluga om vi vill ha en funky klass. Cashmeretröjor går aldrig ur modet och de håller evigt om vi tar hand om dem.

5. Jackor: När vi investerar i jackor, vill vi ha en blå kavaj, en svart och kanske en kamelhår rock för vintern. När vi köper en kostym kan vi ofta komma undan med en jacka och jeans.

6. Överrockar: En skinnjacka är också en bra investering och kommer att se smickrande ut på våren och hösten.

7. Tillbehör: Smycken på män är inte bra. Men med mörk hud ser det bra ut med en fin klocka. Designer solglasögon kan vara för dyra, men vissa märken är värda lite lyx för att kunna bära fina solglasögon.

Slutligen kommer uppfriskande parfym att blanda sig med vår doft för att producera en unik, utsökt smak. Att lukta fint är det sista steget i att klä sig bra, och det rekommenderas att ha en doft som är otvivelaktig, antingen genom att blanda två eller betala lite extra för att få något som inte vi hittar i butiken.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *